Vers en Halal

Bij Enjoy Halal serveren wij alleen gerechten die we ook onze eigen familie zouden voorzetten. En een lekkere maaltijd begint bij juiste ingrediënten. We werken daarom uitsluitend samen met leveranciers die verse en betrouwbare voedingswaren leveren. Alle producten bewaren we volgens de regels op een hygiënische manier. Bovendien bereiden wij al onze producten apart, zodat hun smaak goed behouden blijft.

Juist omdat we alles vers op bestelling in de keuken bereiden, kunnen wij het aanbod altijd afstemmen op uw wensen. Zo behoren kleinere porties tot de mogelijkheden voor wie geen grote trek heeft, of verschillende gerechten wil combineren.

Halal

Zoals de naam Enjoy Halal Family Food al aangeeft, mogen wij ons met gepaste trots een halal restaurant noemen. Al onze leveranciers zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in ritueel geslacht vlees. Wij garanderen dat onze gerechten volgens de regels van de Islam als halal te beschouwen zijn. Daarom staan wij ook ingeschreven bij de Halalwijzer.

*De Halalwijzer is een online bedrijvengids en intermediair platform, opgezet om openheid en transparantie binnen de halalmarkt te bevorderen en de vindbaarheid van aangesloten halalbedrijven te verbeteren

Enjoy Halal BV

Hoefkade 361 B+C
2526 BV DEN HAAG
Tel: 070 - 7370233
Contact opnemen